15 Şubat 2018 Perşembe

Fashionziner Atelier #3

Fashionziner Atelier #3

Türkiye 'nin yeni moda-magazin portalı olan Fashionziner.com 'un Fashionziner Atelier kapsamında düzenleyeceği üçüncü etkinliğini Emine Kuşcul ile WorkHaus 'da 17 Şubat 2018 Cumartesi Saat 14:00 'te düzenliyor.

Atölye kapsamında silgiden baskı kalıbı oyma atölyesi düzenlenecektir. 

Etkinlik ikramları Zoya Meyve’ nin katkıları ile sunulacaktır.

*** Etkinlik; Fashionziner 'ın davet ettiği sektör profesyonellerine ve Fashionziner davetlilerine ücretsizdir,

Etkinliklerimizden sürekli haberdar olmak için mail listemize kayıtlarınızı bekliyoruz. Fashionziner.com/subscribe/ 

Etkinlik Adresi: WorkHaus

-Fashionziner Hakkında:

Türkiye 'nin yeni moda-magazin portalı olan Fashionziner.com; tekstil-moda alanında Türkiye'de yapılan tüm başarılı-güzel-güncel-orjinal-genç çalışmalara/haberlere yer vermeye çalışıyor. 15 genç yazarı ile kendi moda-magazin portalı kültürünü oluşturmaya devam ediyor. 1. yılını dolduran portalımızda genç moda tasarımcıların keşfedileceği bir platform olma ve modanın uluslararası İstanbul merkezli bir kavşağı olma amacı güdüyor. F CAREER olarak adlandırılan career.fashionziner.com adresinde ziyaret edebileceğiniz bir kariyer portalı da bulunuyor. Fashionziner Spotlight segmenti ile ürün-marka tanıtımlarına yer veriyor. Fashionziner Atelier kapsamında düzenlenecek atölyeler ile de alanında öncü, başarılı, faydalı değer üreten çalışmalara katkıda bulunurken yenilerini de oluşturmak istiyor.

Fashionziner.com

-Emine Kuşcul Hakkında:

www.eminekuscul.com

-Etkinlik Mekan Sponsorumuz olan Workhaus 'a teşekkür ederiz.

Workhaus tüm alt yapısı ile sizlerin konforuna uygun olarak hazırlanmış bir ofis kompleksidir. İhtiyacınıza göre coworking/ortak çalışma masaları, hazır ofisler, toplantı odaları hazır sizleri bekliyor.

Hayat sadece çalışmak değil, dinlenmeniz ve sosyalleşmeniz için de alanlar tasarladık. Ufak atıştırmalarınız için kitchenette'e uğrayabilir veya terasımızda güzel kahvelerimiz eşliğinde güncel dergileri karıştırabilir ya da diğer üyelerimizle sosyalleşebilirsiniz.

Çalışmaya başlamak için bilgisayarınızı alıp gelmeniz yeterli! Siz çalışacağınız alanı belirleyin, biz sizin için hazırlayalım.

workhaus.com.tr

0 (212) 951 0 975

-Etkinlik Ürün Sponsorumuz olan AGP Group 'a teşekkür ederiz.

-AGP Group Hakkında:

AGP Group, etkinlik & organizasyon ve tekstil sektörlerinde, üretim, deneyim, pazarlama ve iş geliştirme fonksiyonlarını koordine eden, dünyadaki tüm trendleri yakından takip edip, en iyiyi, en hızlı haliyle, kişiye özel terzi işçiliğinde sunan bir “Kurumsal Tedarik Merkezi”dir.

www.agpgroup.com.tr

-Etkinlik Ürün Sponsorumuz olan Zoya Meyve 'ye teşekkür ederiz.

Zoya Meyve Hakkında:

2017 yılında kurulan Zoya Meyve, poşet ve bardak meyve alanında faaliyet göstermektedir. Çağımızın en büyük sorunu haline gelen beslenme ve kötü atıştırmalıklara karşı Zoya Meyve 'nin bütün çabası daha sağlıklı bir yaşama destek olmaktır. Zoya Meyve 'nin bu konuda en büyük hedefi herkese " taze mutluluklar" sunabilmektir.

instagram.com/zoyameyve

-Etkinlik Ürün Sponsorumuz olan WHY NOTE!? 'a teşekkür ederiz.

-WHY NOTE!? Hakkında:

DÜNYADA BİR İLK! ‘‘WHY NOTE!?’’ DEFTER ÇANTALAR İLE MODA DÜNYASI YENİ İLHAM KAYNAĞINI BULUYOR

‘Neden Olmasın?’ diyebilen ve dedirten,
kurallara bağlı kalmayan, kendi kodlarını yaratan, ezber bozan, cesur ve iddialı ‘‘WHY NOTE!?’’ defter çantaları ile moda dünyasında yeni bir dönem başlıyor!

Her geçen gün biraz daha dijitalleşen çağımızda eski alışkanlıkların çoğu unutuluyor olsa da insanoğlunun kağıt kalemle olan ilişkisi hala devam ediyor. Etrafımızı saran telefon, tablet ve bilgisayarlara rağmen birçoğumuz not tutma alışkanlıklarımızdan vazgeçmiyoruz. Alışılagelmiş not defterlerine yepyeni bir boyut getiren, işlevselliğiyle de stil dünyasına ters köşe yapan ‘WHY NOTE!?’ defter çantalar, bu eski alışkanlığımızı eğlenceli bir şekilde yeniden yorumluyor.

Dünyanın ilk defter çantası olan WHY NOTE!?, her yere kolaylıkla çanta gibi taşıyabildiğiniz ve mottolarıyla kişiselleştirilebilen defterleri hayatımıza kazandırıyor.

-Etkinlik Ürün Sponsorumuz olan DENEBUNU 'ya teşekkür ederiz.

-DENEBUNU Hakkında:

Denebunu Nedir?

Sen de bizim gibi yeni ürünler keşfetmeyi ve satın almadan önce denemeyi sever misin? Dünyanın önde gelen markalarının ürünlerini satın almadan önce denemen, ve denediğin ürünlerle ilgili fikirlerini paylaşman için Denebunu’yu kurduk!

Denebunu Ücretsiz Kutular

Ayda 1 kez, çoğunluğu deneme boy olan, kimi zaman da orjinal boy ürünlerden oluşan kutularımız üyelerimizin profiline uygunluğuna göre sunulmaktadır. Profilini ne kadar doldurursan, ürün deneme şansın o kadar artacaktır. Sadece ilgi alanları değil; yaş, cinsiyet, alışveriş alışkanlıkları, kısacası seni yakından tanımamız için oluşturduğumuz ankette yanıtladığın her soru profilini oluşturmaktadır. Bu ücretsiz ürünler, işbirliği yaptığımız markaların ürünlerini denettirmek istedikleri hedef kitleye, bize iletmiş oldukları kriterlere göre sunulmaktadır. Anketimizde bize iletmiş olduğun bilgiler ve daha önce almış olduğun Denebunu Ücretsiz Kutuları sunacağımız kutuların içeriklerine etki edebiliyor, bu nedenle üyelerimizin kutularından farklı marka ve ürünler çıkabiliyor.

Profiline uygun ürünler olduğunda sana e-posta ile bilgilendirme yapıyor ve sitemizden ücretsiz talep etmeni rica ediyoruz. Ücretsiz deneme ürünlerimiz büyük ilgi görüyor, bu yüzden sana uygun ürünler sunulduğu zaman acele etmeni ve ürünler tükenmeden ”Ücretsiz Kutular” sayfasından talep etmeni rica ederiz.

Denebunu’da deneyeceğin ücretsiz ürünler ile ilgili fikrini duymak için sabırsızlanıyoruz. Denebunu’da denediğin ürünlere ait ürün yorumlarını eksiksiz doldurman gelecek kutuları görme şansını arttıracaktır.

www.denebunu.com

Görüş, öneri, tavsiye ve taleplerinizi info@fashionziner.com adresimize iletebilirsiniz. Etkinliğimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Bugün siz de bir Fashionziner.com okuru olun.

Fashionziner Atelier by Fashionziner.com

2018 #Fashionziner

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder